Засідання 9 березня 2005 року

ЖУРНАЛ №01

В засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України —

СЛУХАЛИ: пропозицію Його Блаженства, Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України про прийняття Звернення до єпископату, духовенства, чернецтва та вірних Української Православної Церкви, до братів і сестер, що перебувають поза церковною єдністю зі Вселенським Православ’ям та Звернення до Президента України В.А.Ющенка.

УХВАЛИЛИ: прийняти Звернення до єпископату, духовенства, чернецтва та вірних Української Православної Церкви, до братів і сестер, що перебувають поза церковною єдністю зі Вселенським Православ’ям та Звернення до Президента України В.А.Ющенка.

ЖУРНАЛ № 02

В засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви головуванням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всія України —

СЛУХАЛИ: інформацію Його Блаженства, Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України про відкриття Спасо-Преображенського чоловічого монастиря в с.Нещерів Обухівського району Київської області та про затвердження намісником монастиря ігумен Климента (Вечері).

УХВАЛИЛИ:

  1. Благословити відкриття Спасо-Преображенського чоловічого монастиря в с. Нещерів Обухівського району Київської області;
  2. Затвердити намісником Спасо-Преображенського чоловічого монастиря в с. Нещерів Обухівського району Київської області ігумена Климента (Вечерю).

ЖУРНАЛ №03

В засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України —

СЛУХАЛИ: рапорт Преосвященного Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського про відкриття Свято-Воскресенського жіночого монастиря в м. Теплодар Одеської області та про затвердження настоятелькою монастиря монахині Никодими (Чайковської) з возложениям наперсного хреста.

УХВАЛИЛИ:

  1. Благословити відкриття Свято-Воскресенського жіночого монастиря в м.Теплодар Одеської області.
  2. Затвердити настоятелькою Свято-Воскресенського жіночого монастиря в м.Теплодар Одеської області монахиню Никодиму (Чайковську) з возложениям наперсного хреста.

ЖУРНАЛ №04

В засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і Всієї України —

СЛУХАЛИ: рапорт Преосвященного Пантелеімона, єпископа Кіровоградського і Олександрійського про відкриття Свято-Хрестовоздвиженського чоловічого монастиря в с. Іскрівка Петрівського району Кіровоградської області.

УХВАЛИЛИ: благословити відкриття Хрестовоздвиженського чоловічого монастиря в с. Іскрівка Петрівського району Кіровоградської області.

ЖУРНАЛ № 05

В засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України —

СЛУХАЛИ: рапорт Преосвященного Іова, єпископа Сумського і Охтирського, про затвердження його на посаді Ректора Сумського Пастирсько-Богословського Духовного Училища.

УХВАЛИЛИ: затвердити Преосвященного Іова, єпископа Сумського і Охтирського Ректором Сумського Пастирсько-Богословського Духовного Училища.

ЖУРНАЛ № 06

В засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви головуванням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського України —

СЛУХАЛИ: рапорт Преосвященного Іова, єпископа Сумської Охтирського про затвердження намісником Свято-Троїцького Охтирсьь чоловічого монастиря с. Ченетчина Охтирського району Сумської обл; ієромонаха Симеона (Гагатика).

УХВАЛИЛИ: затвердити ієромонаха Симеона (Гагатика) намісником Свято-Троїцького Охтирського чоловічого монастиря с.Ченетчина Охтирського району Сумської області.

† Володимир, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України

Члени Священного Синоду:

† Никодим, митрополит Харківський і Богодухівський

† Агафангел, митрополит Одеський і Ізмаільський

† Онуфрій, митрополит Чернівецький і Буковинский

† Нифонт, митрополит Луцький і Волинський

† Гурій, єпископ Житомирський і Новоград-Волинський

† Єфрем, єпископ Криворізький і Нікопольський

† Митрофан, архієпископ Переяслав-Хмельницький, керуючий справами УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *